Training voor het nieuwe seizoen is begonnen

Voorbereiding voor 2021

 

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Zodra het weer mag gaan de teams starten met de zaaltraining.

Komend seizoen spelen we met pupillen, aspiranten en een gecombineerd junioren/senioren team in de KNBSB-competitie.

Voor iedereen die graag wil softballen wordt er gesproken over een vrijdagavond-programma om tegen regionale teams te spelen.

Wil je een keer meetrainen, denk je dat honkbal of softbal ook iets voor jou is? Je hebt waarschijnlijk gelijk.

Stuur ons een mailtje: info@bluedevilsmeppel.nl en we houden je op de hoogte zodra we weer mogen trainen.

Bestuur van HSV Blue Devils Meppel

 

 

 

Heb jij ook zo’n zin om te honkballen?

Honkbal is een unieke teamsport. Een teamsport voor stoere jongens, meiden, dames en heren! Individuele krachtexplosies aan in het slagperk worden afgewisseld met intelligent samenwerken als team in het veld.

Honk -en Softbalclub Blue Devils in Meppel is een gezellige familievereniging, waar iedereen welkom is. Ben je onbekend met honkbal?

Welnee! Wat is of was altijd de leukste sport op school? Slagbal toch?

Wil je weten hoe echte honkbal gaat? Kom dan 3 x gratis meetrainen. Onze jeugd mag sinds 29 april weer trainen op de velden. Je bent van harte welkom bij onze bee-ballers ( 6+), pupillen (8+) of aspiranten (12+) op woensdagavond,  of bij onze junioren (16-18jr) op dinsdagavond. In verband met Coronamaatregelen is het belangrijk dat we weten dat je komt meetrainen, dus neem van te voren contact op met Rosann Borgmeier via jeugdzaken@bludevilsmeppel.nl of 06-82127422 Niet twijfelen! Doen!

 

Eerbetoon Peter, René en Gi