Dames Softbal 2019

De dames van Blue Devils gaan weer softballen. Het team heeft afgelopen jaar al flink getraind op maandag avond.
Er zijn nog net niet genoeg leden om zelfstandig een team te vormen. Die uitdaging heeft Zwolle ook en daarom is besloten komend seizoen gezamenlijk een team in te schrijven.
Zo kan iedereen zien hoe leuk de sport is en enthousiaste vriendinnen, buren, collega’s en medestudenten komen vanzelf een keer meespelen.
wordt vervolgd

Wedstrijdverslag Pupillen Blue Devils – Knights uit Leek

Wedstrijdverslag Pupillen Blue Devils – Knights uit Leek

Het zonnetje scheen en de lucht was blauw en de pupillen gingen als een speer vandaag.

Tijdens de pre game werd er zeer serieus gefield, geslagen, hoge ballen en kontjes aan de grond geoefend.
En die focus hebben ze de gehele wedstrijd heel goed vast gehouden. Meteen in de 1ste inning tegen de Knights lieten ze zien dat er met hen niet te spotten viel.

Er werd gewisseld, omdat ze meteen 5 runs wisten te scoren. Vervolgens hielden ze het veld mooi dicht, mooie nullen maakten ze op het 1ste honk. Een bijna dubbelspel, heel close was dat. Hele hoog geslagen ballen hebben ze gevangen. En allemaal heel erg goed geslagen. En tja dan is honkbal best vrij simpel, althans zo lijkt t. In elk geval zorgde de focus, de rust, gezelligheid en plezier er samen voor dat ze vandaag hun 1ste wedstrijd hebben gewonnen. Geweldig gedaan allemaal.

En voor Romée was het vandaag dubbelfeest, winnen en dan ook nog eens de jarige job zijn vandaag. Van harte gefeliciteerd en we hopen dat je heeeeeel erg verwend bent vandaag.

Bekijk de foto galerij op Facebook

Softbal Heren Blue Devils Meppel

Softbal Heren Blue Devils Meppel

 

Clinics Mackay School

Clinics Mackay School

Vanmorgen Maandag 15 mei 2017 zijn Rita, Elmer en Mart begonnen met het geven van clinics op de Mackay school. Een tijdje geleden zijn wij benadert door Stichting special hero’s. Deze stichting begeleidt kinderen en jongeren van het speciaal en praktijkonderwijs bij deelname aan sportieve en culturele activiteiten.

De leerlingen wilden wel eens kennis maken met honkbal, zodoende.

Vanmorgen was het in elk geval zeer geslaagd. Binnenkort meer nieuws en ervaringen over dit mooie initiatief,